Wie zijn wij

De Schiltmans Groep is een familiebedrijf sinds 1897 en biedt totaaloplossingen voor het verticale transport! Inmiddels gaat het om de vierde generatie binnen het bedrijf en is de vijfde generatie reeds werkzaam. Het zijn van een familiebedrijf zorgt voor een hechte en gemotiveerde groep medewerkers die klaar staat voor onze klanten.

Wij beschikken over een ruim assortiment aan weg- en terreinkranen, mobiele torenkranen en autolaadkranen. We komen graag met u in contact om te bespreken wat uw situatie is en welke oplossing wij kunnen bieden! 

Waarom uw werkzaamheden laten uitvoeren door Schiltmans?

Twee belangrijke kernwaarden van ons bedrijf zijn oplossings- en klantgerichtheid. Om te komen tot een totaaloplossing staan professionaliteit en creativiteit voorop!  

Na het uitvoeren van de werkopname, wordt middels het CAD tekenprogramma de hijsklus nader uitgewerkt en wordt er een veiligheidsplan opgesteld. Tegelijkertijd kunnen wij benodigde vergunningen aanvragen. Als klant wordt u dus volledig ontzorgd door Schiltmans! Bovendien zorgen wij voor korte lijnen en een vast contactpersoon waarbij u terecht kunt met vragen. Met deze werkwijze kunnen wij bouwen op een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.  

Schiltmans heeft drie vestigingspunten in Tiel, Amersfoort en Arnhem. Vanuit deze plaatsen zijn er nauwelijks geografische beperkingen en bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar. Bij calamiteiten staan wij voor u klaar, zodat problemen snel opgelost kunnen worden.

Welke kranen heeft Schiltmans tot haar beschikking?

Met de gewenste totaaloplossingen kunnen we binnen ons kranenpark gebruik maken van weg- en terreinkranen van 40 t/m 200 ton, van mobiele torenkranen van 33 t/m 60 meter en van de autolaadkranen t/m 92 tonmeter. Deze kranen kunnen indien noodzakelijk aangevuld worden met een groot scala aan hulpmaterialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kubel of een rijplatenbaan voorziening.  

Bij Schiltmans voldoen zowel onze materialen als de medewerkers aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij beschikken over een eigen technische dienst, welke de basis vormt van het kwaliteitsbeleid. Bovendien worden de kranen jaarlijks Aboma gekeurd en zijn wij VCA* gecertificeerd.  

Naast deze kwaliteitsborging investeert Schiltmans in het verduurzamen van het kranenpark, waardoor we zorgen voor een vermindering van de CO2 uitstoot. Dit doen we door het gebruik van Euro 6-motoren en zero emission kranen. 

Heeft u verdere vragen over onze werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.  

geschiedenis1
geschiedenis2
geschiedenis3
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Kom je bij ons werken? suitcase suitcase Vacatures